ÅTERBETALNINGSVILLKOR

ÅNGERRÄTT & ÅTERBETALNINGSVILLKOR FÖR FÖRMÅNSKUNDER OCH PRIVATKUNDER

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med en produkt som köpts från NHT, erbjuder vi en 100 % pengarna-tillbaka-garanti för alla produkter som köps inom 30 dagar från det datum då kunden mottagit produkten.

För att initiera en återbetalning och retur, skicka först ett e-postmeddelande till support.se@nhtglobal.com med anledningen till din begäran om återbetalning. Kundtjänst kommer att svara på ditt e-postmeddelande med instruktioner om vart produkterna ska skickas** och hur du korrekt paketerar din retur. Beställningsnumret för produkten du begär återbetalning för kommer att fungera som ditt returbehörighetsnummer (RMA)***.

*Alla returer utan returnummer som är väl synligt på utsidan av paketet kommer att nekas.

**Återbetalningsgarantin gäller inte för någon produkt som avsiktligt skadats eller missbrukats.

*** Kunden står för kostnaden för returfrakt av alla produkter till NHT Global. Vi rekommenderar att välja en fraktmetod som erbjuder spårningsinformation.

ÅTERBETALNING OCH UPPSÄGNING FÖR DISTRIBUTÖRER

Om en distributör av någon anledning säger upp sig inom 30 dagar från det första beställningsdatumet, kommer NHT Global att utfärda full återbetalning för beställningen minus eventuella fraktkostnader och provisioner som betalats till distributören.

För avbeställningar efter 30 dagar och upp till 12 månader från beställningstillfället kan NHT Global göra ett återköp för alla produkter som är i säljbart bruk. Skulle plomberingen eller förseglingen vara bruten får produkten inte returneras.

Förutsatt att produkten är i oförändrat skick sker återbetalning för de returnerade produkterna, med minst 90 % av nettokostnaden minus fraktavgifter och provisioner som betalas till distributören som ett resultat av försäljningen av den returnerade produkten.

För att säkerställa att en återbetalning utfärdas i tid bör följande steg följas:

1. En skriftlig begäran måste skickas till support.se@nhtglobal.com med tydliga skäl av orsaken till uppsägningen och för retur av produkter och/eller försäljningsmaterial.

2. Efter mottagandet av korrekt information kommer NHT Global att instruera distributören var produkten/produkterna ska skickas tillsammans med ett RBN-nummer, som måste vara tydligt synligt på utsidan av förpackningen som används för att returnera produkten/produkterna.

3. Varje retur utan denna detalj, lätt synlig, kommer att nekas utan undantag. Distributören tar på sig kostnaden för att frakta alla produkter till NHT Global.

4. Distributören tar på sig ansvaret för att packa och skicka tillbaka produkterna för att säkerställa att de tas emot i tid och med minimal skada. Vi rekommenderar en fraktmetod som erbjuder spårningsinformation används för att bevaka returen.

5. Återbetalningar kommer att utfärdas inom cirka 30 dagar från dagen för mottagandet av godkända varor. Återbetalningar kommer att utfärdas på samma sätt som betalningen ursprungligen erhölls. Det betyder att om ett kreditkort användes i den första transaktionen kommer samma kortuppgifter att användas för återbetalningen. Om kreditkortet har makulerats kommer en anteckning att krävas från det bankinstitut som det var kopplat till.

Eventuella provisioner eller bonusar som betalas till upline-distributörer i samband med returnerade produkter kommer att dras av från uplines provisionsbetalningar.

Alla frågor angående uppsägningsutvärderingsprocessen ska ställas till support.se@nhtglobal.com.

* Produkter som har en hållbarhetstid på mindre än 8 månader, eller, om företaget tydligt avslöjade innan köpet att produkten var säsongsbetonad, utgått eller en speciell kampanjprodukt är dessa produkter inte godkända för återköp.

Observera att produkten kan returneras endast vid uppsägning.

ÅTERBETALNING FÖR EJ UTHÄMTADE PAKET

1. Paket returnerade tillbaka till NHT Global som inte har gjorts anspråk på av distributören/kundprodukter är berättigade till återbetalning på medlemmens begäran till supporten under följande villkor:

  • NHT Global kommer att utfärda en full återbetalning för beställningen minus fraktavgifterna (till och tillbaka till lagret), provisioner som betalats till distributören och 10 % i administrationsavgift

2. Återbetalningar kommer att utfärdas inom cirka 30 dagar från dagen för mottagandet av godkända varor. Återbetalningar kommer att utfärdas på samma sätt som betalningen ursprungligen erhölls. Det betyder att om ett kreditkort användes i den första transaktionen kommer samma kortuppgifter att användas för återbetalningen. Om kreditkortet har makulerats kommer en anteckning att krävas från det bankinstitut som det var kopplat till.

X